marți, 28 august 2012

Sapun traditional Alep 35% ulei de dafin

V-am tot scris despre faptul ca am o dermatita seboreica care nu imi da pace.
 Cum se manifesta? Ei bine, din timp in timp, cand sunt mai stresata sau cand folosesc produse cosmetice pentru par imi apar niste coji inestetice care se transforma intr-o matreata enervanta.
Am fost la mai multi dermatologi,cum e normal si mi-au recomandat diverse sampoane care mi-au facut bine o perioada, dar tot nu am scapat de aceasta problema.
Toti specialistii mi-au spus ca e o boala de care nu voi mai putea scapa vreodata, iar daca nu o tin sub control se poate transforma in psoriazis.
De atunci folosesc acelasi sampon recomandat de dermatolog , iar atunci cand vin crizele de dermatita seboreica fac un tratament cu diprosalic pentru scalp.
De ceva timp insa folosesc sapunul traditional Alep si pe cap.
Va marturisesc ca toata familia folosim acest sapun. Alexandru pentru fata, Ruxandra fata si corp, iar eu pentru fata, corp si par.
Pe cap insa il folosesc de putin timp, dar rezultatele nu au intarziat sa apara. Prima data cand l-am folosit m-am speriat pentru ca am facut foarte multe coji, dar nu m-am oprit si am continuat sa ma spal cu el. Mi-am facut un gomaj pentru scalp si apoi m-am spalat cu sapunul. Ei bine am scapat, cel putin pana acum de probleme.
Trebuie insa avut grija sa clatiti parul bine, 3 minute de clatit cu apa curata. Se pare ca una din greselile noastre cele mai mari este ca nu ne clatim bine si lasam produsul : sampon, balsam, pe par si scalp. De aici pot aparea diversele probleme.

Sapun traditional Alep 35% ulei de dafin, 200 g - Cap Cosmetics

Sapun pur din plante - continut ridicat de vitamina E - antiseptic

Potrivit zilnic pentru samponare, curatarea fetei, a mainilor si a intregului corp.Hidrateaza si hraneste pielea. Acest săpun este cunoscut fiind foarte eficient in cazuri de psoriazis, cădere păr, acnee şi neurodermatita. Este demonstrat faptul ca, folosit regulat, ajuta la vindecarea bolilor pielii. De altfel, este recomandat persoanelor care au alergii. Datorita faptului ca nu contine coloranti artificiali, parabeni si alte ingrediente sintetice, iar principalul ingredient este uleiul de masline, acest sapun este potrivit si pentru ingrijirea pielii bebelusilor.

Fabricat in Aleppo - Siria, sapunul de Alepp contine exclusiv ingrediente vegetale si este produs manual utilizand tehnica tradiţionala din cele mai vechi timpuri. Singurul sapun care se poate numi de Alepp trebuie sa contina doar ulei de masline si ulei din seminte de dafin. In functie de continutul uleiului de dafin se poate determina valoarea sapunului de Alepp.

Se acorda o atentie deosebita fiecarei faze de preparare a acestui sapun care devine astfel unic in lume datorita ingredientelor folosite si a modului de preparare.

Aveti si o reducere la acest produs daca il cumparati cu deodorantul bio din piatra de alaun, despre care v-am mai scris si pe care eu l-am folosit toata vara fara probleme.
Eu va pup si va raspund cu drag la toate intrebarile legate de acest produs si nu numai.

PS: Piatra de Alaun (deodorant mineral), stick 120 gr - Pharmalun

Piatra de Alaun este un produs natural, un mineral cunoscut pentru proprietăţile sale astringente, antibacteriene şi hemostatice.

Piatra de alaun este din ce în ce mai căutată ca şi o alternativă naturală la antiperspirantele convenţionale.
Metoda de obţinere: piatra de alaun stick este obţinută prin tăierea şi polizarea pietrei de alaun brute.

Proprietăţi :
astringent: închide porii pielii
hemostatic: grabeste coagularea sângelui în cazul tăieturilor
antibacterian: blochează proliferarea bacteriană responsabilă mai ales pentru mirosul neplăcut în zonele care transpiră
regulator al transpiraţiei
hipoalergen: este indicată persoanelor cu pielea sensibilă deoarece este complet naturală şi nu prezintă nici un adaos de parfum (fie el chiar şi natural)
este foarte economic: o piatră poate să ţină mult timp deoarece se uzează extrem de puţin la o aplicare.

Sursa